Butik

I vår butiksdel finner du datorer och allt därtill. Vi ser alltid till att ha både bärbara och stationära i butiken vars prestanda är av den bättre.
I butiken kommer du framförallt att träffa på Mattias. Han kommer att hjälpa dig med vad det än är du vill ha hjälp med.

Showroom!

I vårt nya showroom har vi fullt av tv:s, surroundsystem, övervakningssystem och mycket mer som allt också styrs via en central touch-enhet. Allt för ett smartare hem!
 
Datorservice
Nedan finner ni priser på det mest vanligt återkommande serviceåtgärder vi gör på datorer. Bärbart likaväl som stationärt.

Årlig service – 995 kr

Vi ser till att din dator är uppdaterad med de senaste operativsystemsuppdateringarna, att den är fri från onödig programvara och temporära filer. Vi rensar den både utsida från damm och annan smuts samt registerstädning från insidan. Framförallt genomgår vi en allmän översyn för att se till att datorn mår bra.

Virussanering + Tuning – 1095 kr

Om du har fått virus sanerar vi den. I många fall kan virus ha framkallat oreda i datorn vilket är kvar efter viruset är borta. Det vi gör med en s.k. ”tuning” är att vi ser till att datorn är så optimerad den kan vara efter att en saneringen är gjord.

Felsökning – 495 kr

Vid en felsökning går vi igenom din dator och söker upp eventuella problem. Vi gör inga åtgärder utan berättar för dig vad felet är och vad som kan göras för att åtgärda det.

Ominstallation – 995 kr

Om du vill rensa din dator helt kan vi göra en ominstallation av operativsystemet på din dator.

Dataräddning – från 1395 kr

Om din hårddisk har kraschat eller på något annat vis gått sönder kan vi ha möjlighet att rädda din data på denna. Vad som är viktigt är att du direkt hör av dig när något sådant har hänt så vi kan ge dig vägledning redan från start.

IT tjänster i hemmet 50%

Tänk på att du som privatperson kan nyttja IT-Tjänster i hemmet och få en skattereduktion på 50%, Hör med oss så berättar vi mer.

Vi ansvarar inte över din data vid inlämning av dator eller hårddisk. Se till att du själv har en kopia.


 

Mobilservice

Vi erbjuder reparation av mobiltelefoner. Vi har även möjlighet att skicka in reparationer till centralt servicecenter.

Mobilreparation – från 499 kr

Om din mobiltelefon har blivit trasig har vi möjlighet att laga den hos oss. Detta tar normalt ett par dagar och kostar från 499 kr. Vi är en fristående reparatör så om du vill veta reparationspriser för just din telefon ringer du oss på 0523 38800.

Express – kontakta oss för pris 052338800

Vid möjlighet kan vi fixa din telefon inom 8 timmar från inlämningstillfället.

Vi ansvarar inte över din data på din telefon. Se till att du själv har en kopia.